НЕ СЕ ЛАЖЕТЕ СО ПОЛОВНИ ЛАДИЛНИЦИ, ЗАШТО НОВОТО Е СЕКОГАШ ПОЕВТИНО ОД СТАРОТО

Решете го со време проблемот со Вашето ладење на моторот, парното греење и климатизацијата во Вашето возило! Основната дејност на нашата фирма е продажба на нови: Ладилници за вода; Ладилници за кабини(парно); Интеркулери; Кондензатори за клима; Компресори за клими; Евапоратори; Вентилатори; Дехидратори; Саќе за ладилници; и замена со нови саќиња за вода на старите ладилници за камиони, автобуси, градежни машини, дизел агрегати, трактори, комбајни
ПРОИЗВОДИ ЗА СИТЕ ВИДОВИ АВТОМОБИЛИ
ПРОИЗВОДИ ЗА КАМИОНИ, КОМБИЊА И АВТОБУСИ
ПРОИЗВОДИ ЗА ГРАДЕЖНИ МАШИНИ, ТРАКТОРИ, КОМБАЈНИ...
ИМАТЕ ПОТРЕБА ОД НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ?
Во секој момент располагаме со лагер од околу 2000 парчиња на горенаведените производи, а доколку го немаме на лагер во можност сме во најкраток временски период да го обезбедиме.