ИКО ТРУСТ – НИЕ ПОСТОИМЕ ЗА ВАС!!!

Кои

сме ние

Нашата фирма "ИКО-ТРУСТ" ДООЕЛ со седиште во Скопје како единствена специјализирана фирма во Македонија која се занимава со продажба на нови ладилници за вода за сите видови возила, и сервисирање на стари ладилници со ново саќе опстојува од 1994 година на Македонскиот пазар. Станете и Вие дел од корисниците на нашите производи и услуги и уверете се во квалитетот кој Ви го нудиме.

Што

работиме

"ИКО-ТРУСТ" е фирма рангирана во однос на годишниот обрт како мала фирма со тројца вработени и една деловна единица, која се наоѓа во населбата Кисела вода. На самиот почеток корисници на нашите услуги беа транспортните претпријатија и компании кои имаа голем број на транспортни возила а денес и сите сервиси за возила и камиони од цела територија на Република Македонија и Косово.

Што

нудиме

Во секој момент располагаме со лагер од околу 2000 парчиња на горенаведените производи, а доколку го немаме на лагер во можност сме во најкраток временски период да го обезбедиме. За квалитетот на нашите производи добивате едногодишна гаранција, а во асортиманот ги имаме сите светски познати производители на ладилници NISSENS,VALEO,DEUS,BEHR,ORDONEZ

IKO TRUST LTD

СЕРТИФИКАТ ЗА БЛАГОДАРНОСТ

По повод 100 годишнината на компанијата Nissens, доделен е сертификат за благодарност за вреден придонес на Ико труст во развој на брендот Nissens.
Donec vehicula vestibulum velit quis gravida. Phasellus lacinia, ante et cursus pretium, nisi nulla varius nulla, eleifend tempus tellus neque ac lorem.