social image
”НЕ ЧЕКАЈТЕ ДА ВЕ ИЗНЕНАДИ ЗИМАТА ИЛИ ЛЕТОТО, ЗАМЕНЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕИСПРАВЕН ЛАДИЛНИК НАВРЕМЕ”
Решете го со време проблемот со Вашето ладење на моторот, парното греење и климатизацијата во Вашето возило!
Замена со нови саќиња за вода на старите ладилници за камиони, автобуси, градежни машини, дизел агрегати, трактори, комбајни
ОД НАШАТА ПОНУДА

Ладилници за вода, Кондензатори за клима, Ладилници за парно, Интеркулери, Евапоратори, Вентилатори, Канистери и замена со нови саќиња за вода на старите ладилници за камиони,автобуси,градежни машини,дизел агрегати,трактори,комбајни. За квалитетот на нашите производи добивате едногодишна гаранција.

ЛАДИЛНИК ЗА ВОДА ЗА АВТОМОБИЛ

ЛАДИЛНИК ЗА КАМИОНИ И АВТОБУСИ

ЛАДИЛНИК ЗА ПАРНО

ИНТЕРКУЛЕРИ

КОМПРЕСОРИ

ВЕНТИЛАТОРИ

КОМПРЕСОР ЗА КЛИМА

ВЕНТИЛАТОР ЗА АВТОМОБИЛ

КОМПРЕСОР

ВЕНТИЛАТОР